Oldalak

2015. január 25., vasárnap

nextone

Tudom nem sokat írtam mostanában, de vagy nagyon elfoglalt voltam, vagy pont nem történt semmi, ami említésre érdemes lett volna.
Azt hiszem az utolsó dolog Tromsø volt.
Nos december jó is volt, meg nem is. Karácsony előtt volt egy szuper jó házi bulink.
30-40 ember eljött és tényleg jól éreztük magunkat (az ezelőtti bulira alig 10-en jöttek, szóval a tripla létszám nagy boldogságot okozott a kis lelkünkben).


sajnos valaki bele trollkodott a képbe:(

Ja igen, azt hiszem innentől csak drága szülőföldem nyelvén fogok itt megnyilvánulni.

De vissza a történésekhez!

Karira haza mentem. Ez egész jól sikerült, azt hiszem. Családom, barátok, karácsonyi foci és persze Robi-Móni cukker babája, aki nem sokkal hazatértem előtt született! Boldogság volt, de igazából nem sajnáltam, hogy vissza kellett jönnöm. Mármint sajnáltam, hogy megint ott kell hagynom mindenkit, de jó helyen lehetek szerencsére, így visszajönni is jó!
Sajnos a ház utolsó távozója lekapcsolta az áramot az egész házban (A hűtőt le kellet engedni, mert egy 20 kilós jégtömb volt a közepén, ami elfoglalta a pakolható helyek felét. Kihúzni nem tudtuk így úgy döntöttünk az a legjobb, ha a konyhában lekapcsoljuk az áramot. Sajnos ebből az lett, hogy az egész házban lenyomta), így mikor én visszaérkeztem 0 fok alatti hőmérséklet fogadott a házban.
A riasztó a túl hideg miatt egész este vinnyogott, és egyébként is három takaróval kabátban pulóverben aludtam szenvedtem végig az egész éjszakát.
Szerencsére semmilyen vezeték nem fagyott vagy tört el!!! (ezt nem is értem egyébként)
Mindez 30-án, ami miatt szilveszterkor olyan voltam mint egy zombi, pedig 4-5 emberke is átjött főzőcskézni meg iszogatni hozzám.
A terv az volt, hogy majd tovább megyünk mulatni, amit a többiek meg is tettek, de én este 11-re már félálomban voltam, így inkább itthon maradtam. Szépen elénekeltem a himnuszt, elmosogattam (ez úgy másfél órás hadművelet volt), aztán lefeküdtem aludni.
Volt már jobb szilveszterem is...
A többiek mind januárban érkeztek vissza, addigra már jól befűtöttem!

A január viszont eddig egész tűrhető, bár sok izgalmas dolog nem történt. Voltam megint színházban, és kaptam még egy előadásra ingyen jegyet, szóval jövő hónapban is megyek.
Februárban Oslo és farsang, majd utána írok!

norvég zene vol2.
(őt nagyon szeretem)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése